2019. június 19., szerda

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Felső kategóriás asztali médialejátszóval jelentkezett a Sony

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az UBP-X1100ES arra utal, hogy a vállalat kitart az UHD Blu-ray mellett.

A közelmúltban több piaci résztvevő is úgy határozott, hogy dobja az UHD Blu-ray formátumot, de még azért vannak akik kitartanak a szabvány mellett. Közéjük tartozik a Sony, hiszen a cég bejelentette, hogy a közeljövőben egy olyan prémium kategóriás asztali médialejátszóval lép színre, amely támogatja az ilyen típusú lemezek kezelését.

Sony UBP-X1100ES
Sony UBP-X1100ES [+]

Az  UBP-X1100ES típusjelzésű modell elboldogul a 3D Blu-ray és az SA-CD korongokkal is, valamint támogatja  a nagy dinamikatartományú formátumokat a Samsung által favorizált HDR10+ kivételével.  Megoldott az objektumalapú hangszabványok, tehát a Dolby Atmos és a DTS:x kezelése is, és a rendszer a nagy felbontású audio állományok (24bit / 96+ KHz) megszólaltatását is szavatolja.

Sony UBP-X1100ES
Sony UBP-X1100ES [+]

A videós tartalmak online streamelése is megoldott (akár 4K HDR is), és különféle webes applikációk közvetlen elérésére is van mód. A cégtől kapott információk szerint a készülékházat úgy alakították ki, hogy elnyelje az esetleges rázkódásokat, de ez ebben a kategóriában azért ma már alapelvárás. Azt viszont nem árulták el, hogy mikor és mennyiért lehet majd megvásárolni, csak sejtelmesen, misztikusan annyit közöltek, hogy "hamarosan érkezik" a Sony UBP-X1100ES.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.