A Sony továbbra is bízik a fizikai adathordozókban

Érkezik vállalat új, UHD Blu-ray támogatású asztali médialejátszója.

A Sony a jelek szerint továbbra is bízik az ezüstkorongokban, hiszen a vállalat bejelentette, hogy Európában is elkezdi forgalmazni új, UHD Blu-ray lemezek lejátszására is képes asztali médialejátszóját. A Sony UBP-X1100ES magyarországi árát még nem tudjuk, de azt igen, hogy Németországban például 800 eurót, azaz olyan 260 000 forintot kérnek el érte.

Sony UBP-X1100ES
Sony UBP-X1100ES [+]

A termék tehát biztosítja a 4K HDR (HDR10, Dolby Vision, HLG) tartalmak kezelését, és a HD Blu-ray, 3D Blu-ray, DVD, DVD Audio, Super Audio CD és hagyományos CD lemezekkel is boldogul. A vállalattól kapott információk értelmében a Dolby Atmos és DTS:X objektumalapú hangszabványokat sem veti meg a termék.

Sony UBP-X1100ES
Sony UBP-X1100ES [+]

A fentiek mellett támogatja a nagy felbontású audió tartalmak lejátszását (DSD - DSDIFF, AIFF, FLAC, ALAC, WMA10PRO, stb.), valamint képes a képek (JPG, BMP, PNG, MPO MPF 3D, GIF), és a nagy felbontású videók (HEVC, VP8, TS, M2TS, AVCHD, MPEG4, stb.) megjelenítésére is. Az átlagos dizájnnal bíró asztali eszköz emellett módot ad különféle internetes tartalmak, így például az online streaming szolgáltatások közvetlen elérésére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés