Hirdetés

2017. október 18., szerda

Hangbuborékot varázsol a fej köré ez az egyedülálló "fejhallgató"

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Sony féle Project N egy speciális hangszórókkal ellátott nyakpánt, és állítólag csak a felhasználója hallja.

Hirdetés

A Sony, illetve a cég nem régiben alapított Future Lab nevű, kutatás-fejlesztő csoportja egy egészen különleges fejhallgatóval állt elő. A Project N ugyanis egy nyakpánt, amelyen úgy helyeztek el hangszórókat, hogy azok egyfajta hangbuborékot hozzanak létre a felhasználó feje körül.

Sony Project N
Sony Project N [+]

Nincs ebben semmi pláne, mondhatná bárki, hiszen egy nyakba kötött Bluetooth hangsugárzó ugyanezt tudja. Csakhogy itt a hangokat más nem hallja, legalábbis a mérnökök állítása szerint. Ennek a megoldásnak (már ha tényleg működik a dolog) meg van az az előnye, hogy hasonlóan a csontrezgéses fejhallgatókhoz, a külső hangoktól nem izolálja el az eszköz a felhasználót, ami például kerékpározásnál, futásnál vagy irodai munkánál is nagyon jól jöhet. Aki a hagyományos megoldást sem akarja elengedni teljesen annak sem kell aggódnia, mert a Sony pakol mellé két fülhallgatót is, amelyek egyszerűen csatlakoztathatóak a nyakpánthoz.

Sony Project N
Sony Project N [+]

A terméket a tervek szerint a közeljövőben mutatják be a nagyközönség előtt is, ezt követően talán némi információt is elárulnak az áráról, és a boltokba kerülés dátumáról.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.