Sony hangprojektor vezeték nélküli szatellit hangfalakkal

A Sony HT-S40R egész nagy teljesítményű, és a szett részét képezi egy különálló mélynyomó.

A Sony bejelentette, hogy egy új, házimozis igényeket is kielégítő, hangprojektor alapú hangrendszerrel lép színre. Ez a HT-S40R, amely várhatóan 400 eurós, azaz mintegy 150 000 forintos áron vásárolható majd meg

Az 5.1 csatornás szett lelke tehát egy soundbar, amelyhez vezeték nélküli úton csatlakoznak a hátsó szatellit hangfalak, így teremtve meg a térhatású hangzást. Már kipróbáltunk mi is ilyen rendszereket, és a tapasztalataink egyértelműen pozitívak, tehát ennek a megoldásnak van értelme, a kis hangfalak tényleg hozzáadott értéket jelentenek. A basszus hangok telt, gazdag és erőteljes megszólaltatásáról egy különálló mélynyomó gondoskodik, amely szintén vezeték nélküli úton csatlakozik a központi egységhez.

A termék maximális névleges kimeneti teljesítménye 600 watt, tehát a hangerőre jó eséllyel nem lehet panasz. A modell rendelkezik saját médialejátszó alkalmazással, amelyre az USB-n keresztül juttathatóak el az állományok. Támogatja a Bluetooth használatát, így vezeték nélküli úton is elküldhetőek rá a tartalmak, akár egy televízióról is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés