Hirdetés

Sirályszárnyas házak a Thermaltake-től

A két új View 37 szériás gépház a hajlított, átlátszó oldalpanel mellett bőven kapott az RGB LED-ekből is.

Két új házzal bővíti View sorozatát a Thermaltake, amelyek ezúttal a 37-es számot viselik, és a méretesebb miditornyok kategóriájába érkeznek. Közös tulajdonságuk az általunk is tesztelt View 27-tel a hajlított, a konfigurációra oldalról és felülről is betekintést engedő plexi oldalpanel. Már a View 27 sem volt apróság a midi kategóriában, a View 37-ek viszont még valamivel nagyobbak is: méretük 525 x 261 x 538 mm.


[+]

A gép belsejében egy E-ATX alaplapnak és 8+2 bővítőkártyának van hely, az utóbbi kettő természetesen a VGA függőleges elhelyezésére szolgál – az ehhez szükséges riser azonban továbbra is csak opcionális része a csomagnak. A szokatlan módon egykamrás belső kialakításnál három 3,5”-es vagy ugyanennyi 2,5”-es meghajtót szerelhetünk egy kivehető keretbe, de ezen túl még nyolc 2,5”-es vagy négy 3,5”-es adattárolót tudunk rejtett módon elhelyezni az alaplapi tálca hátoldalán. Mindezek után talán nem meglepő, hogy hűtésre is bőven maradt hely: az átlátszó előlap mögött két előre telepített 14 cm-es Riing ventilátor dolgozik, és egy ugyanilyen légkavaró került hátulra is. Ezek a ventilátorok a View 37 Riing esetében kék, a View 37 RGB esetében RGB LED-eket kaptak (itt ugyanis a Riing Plus került beépítésre). Opcióként egyébként az előlap mögött elférhet egy 360 mm-es radiátor, de arra is lehetőségünk van, hogy ezt a bal oldalra, az oldalfallal párhuzamosan helyezzük el, hogy jobban látszódjanak a forgó ventilátorok.


[+]

Mint említettük már, a View 37 Riing és RGB változatban érkezik, a kettő között a különbség nemcsak a gyárilag mellékelt ventilátorokban lesz, hanem abban is, hogy az utóbbinál az RGB ledek az alaplapi rendszerekkel is összehangolhatóak, illetve tartozékként megkapjuk nem csak a Riing Plus vezérlőt, de egy ehhez tartozó PCI bővítőkártyát is, amivel szoftveresen lehet majd vezérelni a különböző világító elemeket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés