Hirdetés

A Thermaltake View 22 TG ház hullámos előlappal dobja fel az összhatást

A letisztult és látható belsőre helyezték a hangsúlyt.

A Thermaltake szinte ontja magából a View szériás házakat: a View 21, 27, 28 és 31 után itt van a 22 TG, amely természetesen nem nélkülözi az edzett üveget, igaz, ebből az anyagból csak az egyik oldalára jutott. Könnyen úgy tűnhet első blikkre, hogy a View 22 közeli rokonságban áll a View 21-gyel, de ez nincs így. A midi ATX szabványt követő ház méreteit tekintve ugyan csak minimálisak az eltérések, és a dizájn is hasonló az átlátszó, alsótápos elrendezés és a táptakaró lemez, valamint az előlap mögé rejtett ventilátoroknak köszönhetően, de utóbbi a 21-essel ellentétben nem sík, hanem hullámos kivitelnek örvend.


[+]

A belső felépítés egyébként nélkülözi az 5,25"-es meghajtóhelyeket, és relatíve szűkre szabták korlátokat, a tápegység ugyanis legfeljebb 160 milliméter hosszú lehet, illetve a processzorhűtő sem nyújtózhat 160 milliméternél magasabbra. A VGA-val viszont nem lesz gond, a 40 centiméteres limit elegendőnek mondható. Adattárolókból két 2,5"-es SSD vagy HDD rögzíthető az alaplaptálca hátoldalára, míg további két 2,5"-es vagy 3,5"-es egység rejthető el az alsó boxba, így lényegében egyik sincs szem előtt. A hűtés alapelemét képzik a már említett előlapi ventilátorhelyek, ahova legfeljebb egy pár 140 milliméteres vagy három darab 120 milliméteres szélgép helyezhető. Ugyanez a helyzet a felső lemezen is, ami mellé megkapjuk a szokásos 120 milliméteres hátlapi szellőzőnyílást, méghozzá beépített ventilátorral. Az imént felsorolt helyekre természetesen vízhűtéses radiátor is felszerelhető.


[+]

A jól megszokott előlapi I/O portokról sem kell lemondani, ezeket ezúttal felül találjuk meg: két USB 3.0 és két 3,5 mm-es jack aljzatot kapunk a szokásos visszajelzők és a power/reset gomb társaságában.


[+]

A gyártó árat és pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közölt, de a külföldi boltok már elkezdték listázni 67 euró körül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés