Újszerű vezérléssel és felhős nyomtatással újít a Sharp

A Sharp bejelentette felhőalapú, multi-touch vezérlésű, A3-as, színes multifunkciós nyomtatócsaládjának a forgalmazását. Egyelőre három géptípus érhető el: a 36 lap/perc sebességű MX-3640N, a 31 lap/perc sebességű MX-3140N és a 26 lap/perc sebességű MX-2640N. A készülékek gyors és erős fényű, 10,1 colos színes érintőképernyővel rendelkeznek, melyek kezelése egyszerű az okostelefonokhoz és tabletekhez szokott felhasználók számára. Az újdonságok képesek csatlakozni a felhőhöz, így alkalmasak arra is, hogy független fejlesztők alkalmazásait is futtassák az irodai feladatok automatizálása érdekében.

A termékekhez opcionális webböngésző is jár, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók keresni tudjanak az interneten, tartalmakat töltsenek le és weboldalakat nyomtassanak ki anélkül, hogy ehhez feltétlenül az íróasztaluknál kellene lenniük. Az alapkiépítés részét képezi a Wi-Fi és a mobil vezeték nélküli kapcsolat, valamint egy 320 GB-os merevlemez NAS funkcióval. Ezenkívül két USB port is található a nyomtatókon egy távoli elérést biztosító felület mellett, ami a technikai támogatás elősegítéséhez szükséges.

Minden modell testre szabható különféle opcionális kiegészítők hozzáadásával. Ilyen többek között a helytakarékos belső finiser elektronikus leválogatás és eltolásos rendezés funkcióval, a gerinctűzős finiser, a kihúzható billentyűzet, a merevlemez biztonsági másolatáért felelős HDD tükröző készlet, az extra biztonsági kiegészítő és a fax funkció. A papírkapacitás akár 6600 lapig bővíthető (a nagy kapacitású tandemtálca további 2500 lap kezelésére képes), valamint egy bannerek készítéséhez való papíradagoló is elérhető. A berendezések által használt 100 lapos adagoló az egyoldalas eredetiket akár 50 oldal/perc, míg a kétoldalasakat 20 oldal/percen sebességgel képes beszkennelni közvetlenül az asztalra, e-mailbe, hálózati helyekre vagy egy USB-re köthető adattárolóra.

A Sharp újdonságai természetesen energiatakarékosak is, ahogy az manapság elvárható, illetve a biztonsági funkciókra is nagy hangsúlyt fektetnek. A termékek hamarosan elérhetők lesznek az árakról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés