Sharp MX-2314N: belépő a vállalati A3-as multifunkciós készülékek világába

Hirdetés

Megjelent a Sharp első belépő szintű A3-as multifunkciós gépe felhő funkcióval és vezeték nélküli, illetve mobil csatlakozási lehetőséggel. A kétoldalas nyomtatásra is képest MX-2314N lézeres nyomtatóműve 23 lap/perces színes nyomtatási sebességre képes, míg scannere percenként 50 lap behúzásával képes végezni. Az extrák sorát a 7”-es színes érintőképernyő nyitja, aminek segítségével a készülék kezelése válik egyszerűbbé. Ezenkívül számos, a készülék kezelését és a hatékonyabb felhasználást segítő eszköz, illetve szoftver érhető el a felhasználók számára. Példának okáért képes a mostanság igen népszerű felhő alapú kapcsolat létrehozására egy egyszerű frissítés révén. A mobil- és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségekből sincs hiány, így akár tabletekről, okostelefonokról is egyszerűen kivitelezhető a kapcsolódás és a nyomtató funkciónak használata.


[+]

A vásárlók a kiegészítő opciók széles köréből választhatnak, amelyek révén bővíthetik a készülék tudását: extra papírfiókok (beleértve a nagy kapacitású, 2500 lapos tandem fiókot), helytakarékos belső finiser és lyukasztó modul, hosszú papíradagoló tálca bannerek készítéséhez, fax és az egyszerűbb adatbevitelhez kihúzható ’QWERTY’ billentyűzet is igény szerint rendelkezésre áll. A dokumentumtárolási funkció az opcionális 320 GB-os belső merevlemez hozzáadásával érhető el, amit hálózati adattároló eszközként is használhatunk.

Az MX-2314N készüléket biztonsági funkciókkal is ellátták, amelyek segítenek megőrizni a dokumentumok és az adatok biztonságát. A készülék képes többek között az opcionális merevlemezen és a belső memóriában tárolt adatok titkosítására és biztonságos törlésére, valamint támogatja az IEEE 802.1X szabványt is. Lehetőség van természetesen felhasználó-azonosításra és a PIN kódos nyomtatásra, de a titkosított PDF-állományok kezelése, a tűzfal, az SSL titkosított kommunikáció is megoldható, illetve az IPsec kompatibilitás is említésre méltó.


[+]

A szigorúan bizalmas információkat kezelő egyéni felhasználók és csapatok számára a Sharp dokumentumfelügyelet (Document Control) funkciója áll rendelkezésre. Ez a funkció képes megakadályozni a jogosulatlan másolást, szkennelést, faxolást és dokumentumtárolást, míg a „Data Initialisation” funkció képes minden visszamaradó adatot törölni a memóriából a készülék cseréjekor.

A készülék már kapható, vételára azonban a különféle vállalti konstrukciók és igények miatt eltérő mértékben alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés