Ilyen tévékkel visszaküzdheti magát a Sharp a tv piac élvonalába

A mélynyomóval megtámogatott, Direct LED háttérivlágítású LC-70US4 becsillanást kiszűrő N-Black panelt kapott.

A Sharp láthatóan komolyan gondolja az újjáépítést, hiszen a cég mostanában egyre-másra jelentkezik új televíziókkal. Mivel néhány új modell végre megérkezett Európába is, így jó esély van rá, hogy az egyik legfrissebb készülékük előbb-utóbb hozzánk is eljusson.

Sharp LC-70US4
Sharp LC-70US4 [+]

Az LC-70US4 típusjelzésű tévéről van szó konkrétan, amely 70 hüvelyk képátlójú, Ultra High Definition felbontású, N-Black LCD panellel rendelkezik. Ennek sajátossága, hogy elméletben a megszokottnál hatékonyabban képes szűrni a becsillanást, és így mérsékelni annak káros hatásait. A Direct LED háttérvilágítású kijelző támogatja a nagy dinamikatartományú, azaz HDR tartalmak megjelenítését, és képes az alacsonyabb részletességű anyagok felskálázására.

Megkapta a különböző képjavító eljárásokat tömörítő 4K-Master Engine PRO II motort, amelynek része a Perfect Select funkció is. Ez képes arra, hogy az aktuálisan futó tartalomhoz, illetve a környezeti fényviszonyokhoz igazítsa automatikusan a beállításokat. A két darab tíz wattos hangszóró mellett került bele egy 15 wattos mélynyomó is, és a külső hangrendszerek akár Bluetooth kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatóak hozzá. Először Japánban kerül a boltokba 450 000 jenes (~ 1 000 000 forint áron, ami azért nem kevés pénz, viszont az is igaz, hogy a szigetországban sokszor (de nem mindig) jóval többel kerül valami, mint Európában. Mindenesetre az LC-70US4 egy teljesen korrekt tudású készüléknek tűnik, ami abszolút hozza azt a szintet, amit ma egy közép-felső kategóriás LCD tévétől elvárhat az ember.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés