Remek dizájnnal jön az új Sharp tévé

Nézők felé fordított hangrendszert kapott a mesterséges intelligenciával megtámogatott televízió.

Hirdetés

A Sharp bejelentette, hogy július elején egy új televízió szériával lép színre. Az AM1 család első körben Japánban lesz elérhető 43, 50 és 60 hüvelykes változatban, a tervek szerint pedig később Európában is felbukkanhat, viszont az árral kapcsolatban egyelőre még nem szolgált hivatalos információkkal a gyártó

Sharp AM1
Sharp AM1 [+]

Azt viszont lehet tudni, hogy a termék megkapta az AIoT nevű, saját mesterséges intelligencia technológiát, amely monitorozza a felhasználó szokásait, és ennek ismeretében ajánl neki tartalmakat. Emellett a Google Assistant kompatibilitás révén lehetővé válik a hangalapú keresés és vezérlés is.

Az AM1 képes az Ultra High Definition felbontás megjelenítésére, és a HDR tartalmakkal (HDR 10, HLG) is boldogul. A hangrendszere a nézők felé fordított, az alsó káva alatt elhelyezett, két darab 10 wattos hangszóróból és egy 15 mélysugárzóból áll, amely így az átlagosnál valamivel jobb megszólalást eredményezhet. A televízió a legfrissebb, Oreora épülő Android TV smart platformot használja, amely a korábbi verzióknál állítólag gyorsabb, stabilabb és több ezer alkalmazás telepítését, illetve futtatását teszi lehetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés