Hirdetés

Rendelhető a második generációs ATH-M50xBT

Több fejlesztést is kapott az Audio-Technica alacsonyabb árkategóriát célzó stúdiófejhallgatóinak vezeték nélküli változata.

Lassan harmadik szülinapját ünnepli az Audio-Technica ATH-M50xBT, ami bár hangzását tekintve még mindig bőven megállja a helyét a hordozható, vezeték nélküli fejhallgatók piacán, épp a wireless mivolta okán ráfért már a ráncfelvarrás, hiszen ebből a szempontból rengeteget fejlődött a technológia 3 év alatt.


[+]

A 45 mm átmérőjű hangszórópár maradt a régi, az AK4331-es DAC viszont már az újítások listáját erősíti, de ugyanez igaz az AAC és LDAC kodekek támogatására, illetve a mobilalkalmazásból bekapcsolható alacsony késleltetésű módra is, ami játékok és videók közben lehet hasznos. Ugyanebből az applikációból érjük el a beépített hangszínszabályzót és a „Find My Headphone” funkciót, segítségével szabadon választhatunk, hogy a három hangasszisztens (Siri, Google Assistant, Amazon Alexa) közül melyiket kívánjuk használni, de a szoftveres újítások közé tartozik még a Google Fast Pair párosítás, illetve az egyidejűleg két aktív kapcsolat támogatása is.

Időszerű volt már a microUSB csatlakozó Type-C-re cserélése, ez az új modell tervezésekor meg is történt, de nem csak a töltés módja, hanem annak ideje és az üzemidő is változott: mostantól mindössze 3 óra is elég, hogy az 50 órás működést biztosító telepet teljesen feltöltsük, ha pedig épp sietünk, 10 perc gyorstöltéssel 3 órán keresztül használhatjuk a fejhallgatót. Fejlődött még a beépített mikrofonok minősége is, teljes lemerülés esetén pedig hasznos tartozék lehet a dobozban található, 1,2 m hosszú jack kábel.

Az Audio-Technica ATH-M50xBT2 a mai naptól érhető el a gyártó közvetlen partnereitől, vásárláskor azonban igen mélyre kell nyúlni a zsebünkben, hogy előbányásszuk a 199 eurós vételárat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés