Razer Kraken és Kraken Pro – láthatósági headsetek zenéhez és játékhoz

A Razer kínálatában eddig is szerepeltek kényelmes headsetek, mint például az Orca vagy a Carcharias, de a gyártó úgy döntött, hogy a színes választékot egy újabb sorozattal bővíti. A frissen bemutatott Kraken és Kraken Pro nevükkel a mitikus tengeri lényre utalnak, amellyel a kapcsolat elsőre nem igazán egyértelmű, de talán a színezetre utal, ugyanis a krakennek igéző zöld szemei vannak, ez az árnyalat pedig köztudottan nem áll messze a Razer ízlésvilágától.


[+]

A Kraken és Kraken Pro szinte teljesen azonosak, a különbség csupán egy mikrofonban keresendő. A fejhallgatók fekete színben is elérhetők, azonban akik valami feltűnőbbre vágynak, azoknak nem kell foglalkozniuk ezzel a diszkrét variánssal, ugyanis mindkét headset rikító zöldben is létezik, ami kérdéses, hogy a valóságban hogy mutat, de a képek alapján elég vibráló. Belsejükben 40 mm-es neodímium meghajtók a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvencia tartományban szólaltatják meg a hangokat, a zárt felépítés és a finomhangolás miatt a gyártó erőteljes, telt közép- és mélytartományt ígér. A fület körbeölelő párna plüss borítást kapott, valamint a fejpánt is gazdagon párnázott, ezért viselése elvileg hosszabb zenehallgatás vagy játékmenetek során is kényelmes marad.


[+]

Mint már említettük, az extravagáns zajkeltőket csak egy mikrofon különbözteti meg egymástól, amely a Kraken Proban található, ezért a Razer ezt főleg játékosoknak ajánlja. Amennyiben nincs szükség a kétirányú kommunikációra, úgy a flexibilis szárú mikrofon teljesen visszatolható a készülékházba, így feleslegesen nem lóg bele a felhasználó látóterébe. Az 1,3 méteres kábel végén 3,5 mm-es jack csatlakozó található, a Pro verzióhoz pedig egy mikrofon-fejhallgató elosztót is adnak, így szinte bármilyen számítógéppel, laptoppal vagy mobiltelefonnal összeköthető.


[+]

A Razer Kraken és Kraken Pro érkezése koraősszel (szeptember-október) várható, vételáruk rendre 59 és 79 euró lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés