Két új terméket jelentett be a Razer

A Razer is megjelent az idei CES-en, és bemutatta Mamba névre keresztelt egerét, valamint a Carcharias elnevezésű mikrofonos fejhallgatót.

A Razer Mamba igazi csúcsragadozó, mely egyéni igények szerint vezetékkel vagy 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal, USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A termék 5600 dpi felbontású lézeres szenzorral rendelkezik, mely 50 g gyorsulásig megőrzi precizitását, az elmozdulásokra pedig 1 ms-os válaszidővel reagál.

Az USB porton keresztül továbbított adatok gyorsabb feldolgozását az 1000 Hz-es frekvencián működő Ultrapolling technológia teszi lehetővé. Emellett az egeret hét programozható gombbal és egy görgővel látták el. A beépített memória segítségével a felhasználó elmentheti létrehozott makróit és az eszköz működésében alkalmazott egyéb változtatásait, ami lehetővé teszi a termék driver nélküli használatát a kedvenc beállításaink alkalmazása mellett.

A beépített akkumulátor vezeték nélküli használat mellett, folyamatos terhelés esetén 14 óráig képes ellátni a szerkezetet energiával, átlagos működés mellett azonban az előbbi érték akár 72 óra is lehet.

A Razer Carcharias nevű mikrofonos fejhallgatót szintén a játékosok igényeire szabták. A termék impedanciája 32 ohm, míg frekvenciatartománya 20-tól 20 000 Hz-ig terjed. A 40 mm-es hangszórókkal rendelkező eszközt, 3 méter hosszú kábellel látták el, és 3,5 mm-es jack aljzattal köthető a számítógéphez.

A Razer Mamba és Carcharias még ebben a negyedévben megjelenik, előbbiért várhatóan 130, míg utóbbiért 80 dollárt kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés