Sharkoon X-Tatic SP Plus headset konzolhoz, számítógéphez és telefonhoz egyaránt

A Sharkoon továbbfejlesztette X-Tatic SP headsetjét, amely most egy „Plus” utótaggal érkezik a boltokba. A fülest elsősorban játékkonzolok mellé ajánlja a gyártó, de a tengernyi mellékelt adapter segítségével lényegében bármilyen szerkezetbe bedugható.


[+]

Ezúttal a fejpánt hajlékony, így nem fejt ki felesleges nyomást az ember fülére, mégis stabil tartást biztosít. A fülpárna szövet borítású, amely a nyári melegben és az izzasztó küzdelmekben sokak számára komfortosabb lehet egy műbőrborításnál. A fület körbeölelő hangszórókban 40 mm-es meghajtók találhatók, amelyek 20 Hz és 20 kHz között képest a hangokat megszólaltatni. A fejhallgató 32 ohmos impedanciával és 120 dB érzékenységgel rendelkezik, utóbbi értéket 1 kHz-en produkálja. Mikrofonból érdekes módon kettőt is kapunk, egyszer egy 15 centiméteres, flexibilis kar végén ülőt, ami a csapatkommunikációban vethető be, valamint egy néhány centis, kompakt darabot, amely például telefonálásnál hasznos. Utóbbit főleg utcai használat esetén célszerű alkalmazni, nehogy véletlenül egy eltévedt légiirányítónak higgyék az embert.


[+]

A kb. 400 cm-es kábel végén alapesetben egy 3,5 mm-es, négyszegmenses (TRSS) jack dugó található, ez a kompatibilis készülékekhez azonnal csatlakoztatható, de konzolokhoz (3,5 mm jack > 2 x RCA + 1 x USB), számítógéphez (3,5 mm jack > 2 x 3,5 mm jack külön a fejhallgatónak és a mikrofonnak), okostelefonokhoz (iPhone, HTC, Samsung és BlackBerry kompatibilis) és az Xbox 360 kontrollerhez (3,5 mm jack > 2,5 mm jack) használható adapterek is a csomag részét képzik.


[+]

A Sharkoon X-Tatic SP Plus headset máris elérhető, vételára 59,90 euró.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés