Fejhallgatópáros játékosoknak

A visszahúzódóbb, feltűnést kerülő embereknek ugyan nem igazán javasolható a Razer új fejhallgatója, aki viszont rajong az élénk, figyelemfelkeltő dolgokért, azoknak különösen ajánlott lehet az Orca. A neonzöldre festett fejhallgató a gyártó szerint legalább annyira jó zenehallgatáshoz, mint amennyire a játékokhoz. Az Orca bővíthető 3,5-ös jack csatlakozós kábelekkel rendelkezik, így jár hozzá egy rövidebb, fonott burkolatú vezeték, ami az utcai vagy hétköznapi zenehallgatáshoz jöhet jól, illetve egy két méteres hosszabbító kábel is, ami pedig a számítógépes használathoz, játékhoz való.

Razer Orca - zöld! [+]
Razer Orca - zöld! [+]

A kényelmes viseletet a vastag szivacsozás biztosítja, amivel hosszú órákon át viselhető a készülék. A fejhallgató 15-21 000 Hz-ig képes megszólaltatni a hangokat két darab, 40 mm-es neodímium mágneses hangszórójával. A gyártó online webshopjában már ebben a hónapban megvásárolhat lesz a termék, míg világszerte ősztől lesz elérhető. Az ára 60 dollár, illetve ugyanennyi euró.

Razer Orca [+]
Razer Orca [+]

A Raptor Gaming megoldása már jóval visszafogottabb kinézetű, de tetszetős kialakítású még így is. A játékosoknak szánt kiegészítőkkel foglalkozó cég H3 nevű újdonságát mutatta be a napokban, ami mindössze 260 grammot nyom, kábele pedig két méter hosszú, amin van hangerőszabályzó is.  A vezeték 3,5 mm-es jack aljzatba csatlakoztatható. A H3 rendelkezik az úgynevezett Enemy Location Mode funkcióval is, ami a cég elmondása szerint a hangzás apró módosításával, finomhangolásával segíti a felhasználót a játékbeli ellenség helyzetének megállapításában.

Raptor Gaming H3 (forrás: TCMagazine.com) [+]
Raptor Gaming H3 (forrás: TCMagazine.com) [+]

A fejhallgató 39 mm-es hangszórókkal rendelkezik, frekvenciatartománya 50-től 20 000 Hz-ig terjed, az érzékenysége pedig 121 dB (±3 dB). A H3-at felszerelték egy zajszűrős mikrofonnal is. A fejhallgató ára 50 euró lesz, ám a termék egyelőre előrendelhető státuszban van, de a hónap végén már elkezdik szállítani.

Raptor Gaming H3 (forrás: TCMagazine.com) [+]
Raptor Gaming H3 (forrás: TCMagazine.com) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés