Plantronics GameCom Commander masszív headset nagy csatákhoz

Hirdetés

A Plantronics komoly tapasztalattal rendelkezik a headsetek területén, így remélhetőleg legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt eszközük sem okoz majd csalódást. A GameCom Commander fülest úgy tervezték és építették, hogy ellenálljon a komolyabb igénybevételnek is, mely masszivitás már első pillantásra is szembetűnő. A limitált kiadású headsetek viadalokra születtek, ugyanis a zárt rendszerű hangszórók és jól illeszkedő fülpárnák valósággal kirekesztik a külső zajokat, így a legvadabb környezetben is segít a neszek meghallásában, a csapatkommunikációban és a koncentrációban.


[+]

A 40 mm átmérőjű meghajtók 20 Hz és 18 kHz között képesek reprodukálni a hangokat, az aktív zajszűréssel megtámogatott mikrofon pedig 100 Hz – 10 kHz-es frekvenciatartományban fülel. Egy USB-s hangkártyával megtoldva érkezik a GameCom Commander, amely a Dolby Headphone és Pro Logic IIx technológiák segítségével virtuális 7.1-es térhangzást teremt.


[+]

Szabványos csatlakozójának köszönhetően bármilyen számítógéppel vagy notebookkal megszólaltatható, de különböző adapterek segítségével például 3,5 mm-es jack dugóban is végződhet az eszköz, így okostelefonokhoz és tabletekhez is csatlakoztatható. Azonban a csomag olyan toldalékot is rejt, amely végén külön csatlakozókban érhető el a fülhallgató kimenet és a mikrofon bemenet, vagyis szinte bármilyen eszközzel párosítható. A különböző kábelek a QuickDisconnect csatlakozási rendszerrel gyorsan cserélgethetők. A kábelen lévő távirányítóval a hangerő állítható, valamint a mikrofon némítható.


[+]

A limitált példányszámot lézergravírozott sorozatszám bizonyítja. A 453 grammos füleshez egy masszívnak tűnő, méretes hordtáskát is mellékelnek, amely a számos kiegészítőnek hálós zsebekben ad helyet. A Plantronics GameCom Commander headset máris elérhető, vételára 299 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés