Razer DeathStalker Ultimate gamer billentyűzet kijelzővel és egyéb extrákkal

Néhány nappal ezelőtt a Mad Catz S.T.R.I.K.E.7 jelzésű billentyűzete borzolta a kedélyeket 299 dolláros árcédulájával, azonban a Razert sem kell félteni, ha különleges, kifejezetten játékosoknak tervezett beviteli eszközökről van szó. Legújabb fegyverük, a DeathStalker Ultimate billentyűzet állításuk szerint a piacon kapható egyik legokosabb beviteli eszköz. Már első pillantásra is egyértelmű, hogy mire gondolnak, ugyanis a numerikus blokk helyén szokatlan látvány fogadja a felhasználót.


[+]

A gyártó ennél a perifériánál is a Switchblade User Interfacet vetette be, amely többek között a Star Wars: The Old Republic billentyűzetükön és a Razer Blade laptopon is helyet kapott. Ennek lényege, hogy játék közben a megfelelő támogatás esetén fontos információkat olvashatunk le a 4,05”-es érintőkijelzőről, így egy röpke pillantás alatt képbe kerülhetünk aktuális állapotunkról és helyzetünkről. Igény esetén azonban alternatív beviteli eszközként is funkcionálhat, pontosan úgy, mint egy multi-touch képes tapipad. A kijelző fölött 10 érintőgomb sorakozik, amelyek dinamikusan bármilyen képet mutathatnak, így az ikon mindig a pillanatnyi funkcióra utal. Ezek a gombok, csakúgy mint az egész billentyűzet, teljesen szabadon programozhatók, a beállítások pedig a Synapse 2.0 felhő alapú szolgáltatásban tárolódnak.


[+]

Szintén érdekes lehetőség, hogy az apró kijelzőn különböző alkalmazások is megjeleníthetők, így például a számítógépen megjelenő képtől függetlenül YouTube vagy egy közösségi oldal is futtatható. A színes háttérvilágítással megtámogatott, szigetes elrendezésű billentyűzet egyszerre 10 gombnyomást tud megkülönböztetni. A bal oldalon további 5 szabadon konfigurálható nyomógomb látható, vagyis a személyre szabhatóságra biztosan nem lesz panasz.


[+]

A Switchblade User Interfacet máris olyan játékok támogatják, mint a Star Wars: The Old Republic és a Battlefield 3, de a Razer gőzerővel dolgozik azon, hogy a lista minél több névvel bővüljön. A harisnyázott kábelen keresztül USB porton csatlakozó Razer DeathStalker Ultimate gamer billentyűzet vételára 249 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés