2019. augusztus 19., hétfő

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Az egérpadok piacának talán utolsó rését tömi be a Razer

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Firefly egérpad 16,8 millió színben világít, vagy másképp fogalmazva Chroma funkcionalitást kap.

A Razer híres arról, hogy néha valami olyat mutat be, amely tényleg egyedinek mondható, és persze drága is, de ezt lassan már mindenki megszokhatta. Ez a leírás az új Firefly egérpadjukra is igaz, ami talán a terület utolsó piaci rését tömi be.

A 355 x 255 x 4 mm-es egérpad természetesen a játékosoknak megfelelő minőségi szintet képviseli, így felületének bevonata az adott egér precíz és gyors használatára is megfelelő. Nem is ez a Firefly érdekessége, hanem a Chroma funkcionalitása, amelynek hála 16,8 millió szín jelenhet meg az oldalán elhelyezett LED-eken, illetve számos fényeffekt is előhozható a mellékelt Synapse szoftveren keresztül. Utóbbi egyébként arra is képes, hogy a világítás színét a Chroma funkcionalitást támogató Razer eszközök között szinkronizálja.

Ennél érdekesebb a Chroma SDK, amely elsődlegesen a fejlesztőknek szól, és segítségével gyakorlatilag az adott program is vezérelheti az egérpad megvilágítását. Az ehhez szükséges energiát egyébként USB porton keresztül kell a termék számára biztosítani.

Nem lehet kérdés, hogy ez az a roppant fontos funkció, amelyre sokan vágynak egy egérpadnál, és mindezt a Firefly júniusban elérhetővé teszi, méghozzá "potom" 75 euróért.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.