Hirdetés

Végleges termékben is feltűntek a Kailh SUN kapcsolói

A gyártó az idei Computexen mutatta meg az új switcheket, most azonban a Hexgears GK760 billentyűzetbe is bekerültek.

Hirdetés

A Hexgear egy kínai startup, amely 3121 támogató 348 614 dollárjának segítségével tudta megalkotni az X-1 nevű termékét, ami egy vezeték nélküli, alacsony profilú mechanikus billentyűzet. A Hexgear most bemutatta legújabb klaviatúráját, GK760 néven. Ez egy sztenderd méretű, 140 gombos megoldás, ABS műanyagból készített kupakokkal, a bal oldalon egy egész oszlopnyi makrózható gombbal, jobb felső sarkában pedig egy hangerőszabályzó görgővel.

Hexgears GK760 Hexgears GK760
Hexgears GK760 [+]

Az eszköz érdekessége azonban nem ezekben, nem is a két darab USB csatlakozóban vagy a párnázott csuklótámaszban rejlik, hanem a kupakok alatt található Kailh SUN kapcsolókban. Leglátványosabb tulajdonságuk a switchek közepén elhelyezett, magas fényű háttérvilágítás. További adat, hogy az 1,8 milliméteres kapcsolási pont eléréséhez 50g erő szükségeltetik, teljes útjuk pedig 3,5 mm.

Kailh SUN kapcsoló
Kailh SUN kapcsoló (forrás: TechPowerUp) [+]

A billentyűzet várható árazásáról és piacra kerülés időpontjáról még nincs információnk, ahogy azt sem tudni, hogy a SUN kapcsolók mikor, illetve milyen termékekben teszik tiszteletüket legközelebb.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés