Hirdetés

Pucér RTX 2080 a Colorfultól

A kínaiaknál beindulhattak a fejlesztők, mert egyre másra jelentik be különleges VGA-ikat.

A teljesen szürreális 2080 Ti RNG Edition, illetve a visszafogottabban extrém 2060-asok után újabb különleges RTX 2080 Ti alapú VGA-t jelentett be a Colorful, iGame GeForce RTX 2080 Ti Advanced néven. Ennek érdekessége, hogy teljesen csupaszon, mindenféle hűtés nélkül érkezik, elsősorban azok számára, akik már elve folyadékhűtéses rendszerben gondolkodnak, így megspórolva nekik az átszerelés idejét, illetve – elvileg – a felesleges gyári hűtőrendszer árát.


[+]

Maga a kártya alapvetően a referenciadizájnra épül, így bőven találni a piacon hozzá illeszkedő blokkokat, amelyek a GPU mellett a 11 GB-nyi GDDR6 memóriát és a 16 fázisú VRM részleget is hűtik majd. Az alapbeállítások szerint 1350/1545 MHz-es órajelekkel dolgozó VGA két nyolc tűs csatlakozót kapott, van rajta három DisplayPort, egy HDMI és egy Type-C/VirtualLink kivezetés.


[+]

A kártya Kínán kívüli megjelenéséről egyelőre nincs hír, ami abból a szempontból érthető, hogy egy ilyen szereld magad egységnél a garanciális feltételeket mindig jól körül kell bástyázni jogi keretekkel. A kínai oldal a hivatalos árról sem tesz említést, így azt sem egyszerű megbecsülni, hogy mennyit nyerünk azzal, ha ezt a VGA-t vesszük, és nem mondjuk a „standard” iGame GeForce RTX 2080 Ti Advanced OC-t, amely 1300-1400 dollár körüli áron érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés