Belecsap az RTX 2060-as lecsóba a Colorful

A cég az NVIDIA új GPU-jára épített kártyacsaládot leplezett le, egyelőre csak két taggal, de a gyártótól megszokott elég extrém dizájnnal.

Két új grafikus kártya érkezését jelentette be a Colorful, melyek az RTX 2060-ra épülnek: egyikük az iGame GeForce RTX 2060 Ultra OC, a másikuk a iGame GeForce RTX 2060 Vulcan X OC nevet kapta, és ugyan annyira azért nem extrémek, mint a pár hete bemutatott RTX 2080 Ti RNG Edition, de azért egyikük sem fog elveszni a konkurensek szürke tömegében.


[+]

Kettejük közül talán még a három ventilátorral szerelt Ultra OC nevezhető a visszafogottabbnak, hiszen itt csak egy vörös kitüremkedés töri meg a méretes hűtőrendszer amúgy átlagosan szögletes vonalait. Mint az OC utótagból is kitalálható, az órajelek magasabbak az NVIDIA által megszabottaknál, az alapesetben 1365/1680 MHz-et a One Key OC gomb megnyomásával 1365/1755 MHz-ig tornázhatjuk fel. Mindehhez két 8 tűs tápcsatlakozó szolgáltatja az energiát, a kijelzők felé pedig három DisplayPort, egy HDMI és a Type-C USB adhat ki jelet.


[+]

A Vulcan X OC egy jóval merészebb dizájnú burkolatot kapott, amely mögött persze ugyanúgy három ventilátort találunk, két nagyobbat és egy kisebbet. Ez a kártya szintén megkapta a One Key OC rendszer második generációját, amivel itt 1365/1830 MHz-re növelhető a sebesség. A csatlakozók, konnektorok területén nincs eltérés a két kártya között, és a hűtőrendszer is egyformán viselkedik, azaz míg a GPU nem éri el az 55 °C-os hőmérsékletet, passzív üzemre számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés