Hirdetés

Ismét egy különcködő VGA-t hoz a Colorful

A gyártó igyekszik valamivel feldobni a játékosok szürke hétköznapjait: jelen esetben két egyedi megjelenésű GeForce RTX 2080-nal.

A közelgő újdonságok a felsőház mindkét székét elfoglalják, hiszen a GeForce RTX 2080 Ti RNG Edition mellett egy "szimpla" 2080-as modell is várható a közeljövőben. A VGA-k teljesen egyedi dizájnt kaptak, 2,5 slotos hűtésükön három darab ventilátor teljesít aktív szolgálatot, miközben a kakaó három nyolc tűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül érkezik.


(forrás: videocardz.com) [+]

A szándékolt szexepil három fő részegységre bontható: az első az egység tetején helyet foglaló színes LCD, a második a légkavarók keretének vonalvezetése, a harmadik pedig a festett hátoldal. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a kijelzőn csak az animált logó futtatható-e vagy esetleg más is, de mi úgy gondoljuk, hogy a megszokott monitorozás megjeleníthető lesz rajta. Kimenetek terén nem esetek túlzásokba a tervezés során, mert a hátlapon a három DisplayPort 1.4 és a magányos HDMI 2.0 csatlakozó társaságában mindössze az órajel megemelését inicializáló, dedikált gomb pihen.


(forrás: videocardz.com) [+]

Az RNG amúgy a Royal Never Give Up rövidítése, ami egy kínai League of Legends csapat, és a tagok arcképei, valamint aláírása díszíti a grafikus vezérlő nemesebbik felét. Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, bár valószínűleg Kína határain kívül kevesebbeket fog el határtalan lelkesedés a portrékat megpillantva – azt viszont el kell ismerni, hogy ha nem is vagyunk képben a távol-keleti e-Sport promináns figuráival, akkor is ad egy csipet sót gépünk belsejének a festett hátlap.


(forrás: videocardz.com) [+]

A cég által publikált sajtóanyagban azért akad egy hiba: a termék dobozát vizslatva, oldalt a 2080-as felirat köszön ránk vissza, a karton tetején ellenben már 2070-es típusjelzés virít, azonban azt nem igazán hisszük, hogy egy "mezei" 2070-essel ennyit bíbelődött volna a manufaktúra.


(forrás: videocardz.com) [+]

Egyelőre úgy fest, hogy meglehetősen limitált szériáról van szó, de nem kizárt, hogy kedvező eladási mutatók esetén nagyobb példányszámban is legördülhetnek a Colorful gyártósoráról a felpimpesített RTX 2080-as videokártyák. Akárhogy is, a pontos megjelenési dátumról és az egzakt árról még nem áll rendelkezésünkre értékelhető információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés