Hirdetés

Kompakt vízhűtéssel szerelt GeForce RTX 2070-et hoz a Colorful

Az iGame családba érkező újdonság a hatékonysága mellett látnivalónak sem utolsó.

A Colorful futószalagon szállítja a GeForce RTX 2070-es grafikus kártyáit, a kicsit több, mint egy hónapja bemutatott, háromventilátoros variáns után egy kompakt vízhűtéssel szerelt modellel bővült a gyártó iGame szériája. A termék nevének végén olvasható Neptune OC jelölés a majdnem 200 MHz-cel megemelhető GPU Boost órajel mellett az alkalmazott hűtési rendszerre is utal, amelyhez hozzátartozik a vállalat szerint a konkurensekhez képest 115%-kal magasabb statikus nyomásra képes vízpumpa.


[+]

A harisnyázott FEP vízcsövek másik végén egy 240 mm hosszú radiátor teljesít szolgálatot, amely kettő darab 120 mm átmérőjű Air Balance légkavarót használ a víz lehűtésére. Több saját megoldással is találkozhatunk a kártyán, mint például a Silver Plating technológia (SPT), vagy a hagyományos szilárd elektrolitos társaiknál hosszabb élettartamot nyújtó Hi-C kondenzátorok. Az iGame Dynamik Light fantázianévre hallgató RGB LED-ek az iGameZone II szoftverrel vezérelhetők, de a program lehetőséget ad az egy kattintással elérhető órajelemelésre, ennek eredményeképp a gyárilag 1620 MHz-es GPU Boost órajel akár 1815 MHz-ig is felkúszhat. A 8 GB GDDR6 memória szokás szerint 14 GHz-en ketyeg, a tápellátásról pedig kettő darab 8 tűs csatlakozó gondoskodik. Persze a kimenetek sem maradhattak le a hátoldalról, a három DisplayPortot egy-egy HDMI és USB Type-C egészíti ki.


[+]

A Colorful iGame GeForce RTX 2070 Neptune OC árazása sajnos még ismeretlen, ahogy az elérhetőség pontos dátumát is homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés