Hirdetés

Prolimatech Mini Megahalems – a népszerű CPU-hűtő zsugorított kistestvért kapott

Hirdetés

A legtöbb processzorhűtő gyártóhoz hasonlóan a jelek szerint a Prolimatech is krónikus fantáziátlanságban szenved, például Megahalems tornyuk több verziót megélt, majd a Rev B. nyáron még kék színezettel is szerencsét próbált, és a helyzet azóta sem sokat javult. Legújabb termékük sem tud kiszakadni a Megahalems bűvköréből, hiszen a sikeres hűtő egy azonos megjelenésű és felépítésű kistestvért kapott, mely minden innováció hiányának ellenére még akár jól is elsülhet.


(forrás: Overclockers.ua)

A 100,5 x 70 x 123,5 mm-es és Megahalems Mini az a Megahalems Rev.B. 130 x 74 x 158,7 m-es kiterjedéséhez képest lényegesen kompaktabb, így olyan rendszerekbe is könnyedén beférhet, ahol a monstrum nagy testvér kudarcot vallott. A 40 alumínium lamella összfelülete 3600 négyzetcentiméter, a nikkelezett réz talapzatról 4 darab 6 mm átmérőjű hővezető cső teríti szét közöttük a processzor melegét. Természetesen a borda méretéhez igazodva a ventilátor is zsugorodott, egy maximum 2200 rpm fordulatszámra képes 92 mm-es egység gondoskodik a huzatról.


(forrás: Overclockers.ua)

A kompatibilitási lista szerint a legtöbb forgalomban lévő processzor támogatott: Intel fronton LGA1155, LGA1156 és LGA2011, míg AMD-nél Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+ és FM1 foglalat szerepel.


(forrás: Overclockers.ua)

A Prolimatech Mini Megahalems processzorhűtő egyelőre csak a kínai piacon bukkant fel 30 amerikai dollárnak megfelelő áron, de ha Európába is hasonló árcédulával érkezik, akkor megtalálhatja vásárlóközönségét.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés