Hirdetés

A Prolimatech vibráló színezettel vadítja a Megahalems Rev.B hűtőt

Hirdetés

Mostanában sokszor esett szó arról, hogy a hővezető csövekkel megtámogatott processzorhűtők már nem igazán tudnak semmi újat mutatni, van néhány alapkoncepció, amelyet az évek során szinte a végletekig tökéletesítettek, éppen ezért különösebb innováció hiányában a friss modellek sem hozzák lázba a felhasználókat. Arról viszont nem szabad megfeledkezni, hogy sokaknak a teljesítmény mellett a megjelenés is fontos, és ezt az igényt szerencsére a gyártók is megértették, ezért a CPU-hűtők piacán egyre több látványos modell bukkant fel az utóbbi időben.


(forrás: FanlessTech) [+]

A Prolimatech most ezt a csoportot kívánja még egy lehetőséggel bővíteni, ugyanis a jelek szerint Megahalems Rev.B processzorhűtőjük kék változatán dolgoznak. Néhány képen kívül más információ még nem látott napvilágot, de a lényeg ennyiből tökéletesen látszódik, vagyis hogy mind a 88 alumínium lamella élénk kék fényezést kapott, a tetejét borító elemek pedig krómozásban részesültek.


(forrás: FanlessTech) [+]

Ettől eltekintve specifikáció valószínűleg megegyezik a Megahalems Rev.B-jével. A duplatornyos felépítésű hűtő kiterjedése 130 x 74 x 158,7 mm, tömege 790 gramm. A hőt hat darab 6 mm átmérőjű hőcső teríti szét a hőleadó felületen, onnan pedig igény esetén egy a csomagban található 120 mm-es ventilátor fújhatja ki a meleg levegőt. Utóbbi PWM szabályozással percenként 800 és 1200 fordulatra képes, zajszintje 26 dBA alatti, légszállítása pedig 57 cfm-ben tetőzik. Persze egy jól szellőző házban egy szerényebb fogyasztású központi egységgel akár passzívan is elboldogul.


(forrás: FanlessTech) [+]

Megjelenéséről még semmilyen hivatalos információ nem derült ki, így vételára is ismeretlen, de valószínűleg az alapmodell 69 dolláros árához képest a trendi külső némi felárat szül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés