Prémium minőséget ígér a snakebyte legújabb fejhallgatójával kapcsolatban

A fekete-neonsárga headset állítólag eSportra alkalmas hangzással rendelkezik, árcéduláján pedig viszonylag vékonyan fogott a ceruza.

A hongkongi székhelyű snakebyte bemutatta legújabb, gamereknek szánt fejhallgatóját a HEAD:SET PRO PC személyében. A gyártó elmondása szerint az újdonság prémium minőséget képvisel, ám a hasonló kaliberű fejhallgatóknál alacsonyabb áron. Az 50 mm átmérőjű, neodímium hangszórók hangzásvilágát a játékokhoz és a csapattársakkal történő kommunikációhoz hangolták, körülöttük pedig passzív zajszűrésre alkalmas, memóriahabos fülpárnák gondoskodnak a kényelemről.


[+]

A fülpárnák külvilág felőli oldalán neonsárga színű díszkivilágítás kapott helyet, amiből jutott a flexibilis mikrofon végére is, ezzel jelezve a némított állapotot. Utóbbi funkciót a – termékoldal hiányában ismeretlen hosszúságú – szintén neonsárga színű, USB csatlakozóban végződő vezetéken található kapcsoló segítségével tudjuk aktiválni, emellett pedig dedikált vezérlő tartozik a hangerőszabályzáshoz, illetve a virtuális térhangzás ki-bekapcsolásához is.


[+]

A snakebyte HEAD:SET PRO PC nagyjából 40 euró körüli összeg kifizetése után már megvásárolható a gyártó partnereinél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés