Hirdetés

Prémium kategóriás headsetet újított a Master & Dynamic

A nyolc mikrofonnal ellátott, igényes kivitelezésű megoldáson valódi bőr, alumínium és edzett üveg triumvirátusa alkot egészet.

A Master & Dynamic egy új vezetékmentes headsetet tervezett, ami aktív zajszűréssel dolgozik és az MW75 nevet kapta. A 338 grammos, AAC, SBC, illetve aptX Adaptive kodekeket támogató periféria 40 mm-es berillium sugárzóit báránybőrbe bugyolált, mágnesesen rögzülő memóriahabos fülpárnák ölelik körbe, és az ugyancsak bőrrel (meg némi párnázással) bevont fejpánt alumíniumból készült.

[+]

Az 5.1-es multipoint Bluetooth kapcsolatot használó eszköz nyolc mikrofonnal érkezik (melyekből négy az ANC funkcióhoz van dedikálva), amiket egy alumínium mesh gyűrűvel körülölelt edzett üvegpanel tart rejtve. A szoftveres hátországot az Android és iOS operációs rendszerrel egyaránt kompatibilis M&D Connect applikáció jelenti; összesen 3+2 zajszűrési módozat közül választhatunk, a hangképet háromféle equalizer beállítással variálhatjuk (Bass Boost, Bass Cut, Vocal Boost), illetve életbe léptethetjük az úgynevezett Ambient Listening módokat, amelyekkel a környezetünkhöz igazíthatjuk a driverek által nyújtott performanszot. Kellemes adalék, hogy energiatakarékossági okokból kifolyólag a fejhallgatót felhasználót detektáló szenzorral szerelik, így ha azt levesszük a fejünkről, a zene egészen addig automatikusan szünetel, amíg újra fel nem vesszük.

[+]

A fizikai gombok formájában implementált kezelőszervek mindkét (egyébként 90 fokban elforgatható) készülékházon tiszteletüket teszik, miközben a telepek zajszűréssel nagyjából 28, anélkül pedig körülbelül 32 órás üzemidőt ígérnek. A töltés Type-C/Type-C kábellel történik, amivel amúgy a vezetékes működés is megoldható, de akkor sincs gond, ha inkább az analóg interfészt preferáljuk, ugyanis egy Type-C/3,5 mm-es jack madzag, valamint a repülőgépek ülésibe integrált jack konnektorhoz való (plusz egy Type-C/Type-A) adapter szintúgy jár az apparátushoz. A termékhez további extra gyanánt egy kemény és vaskos hordtokot mellékelnek a dobozban.


[+]

A fegyvermetál/fekete, ezüstmetál/szürke, ezüstmetál/barna és metálfekete/fekete színkombinációkban gyártott újdonság június 28-ától lesz elérhető, 600 eurós áron.

Előzmények

Hirdetés