Saját mobil kiegészítővel újít a Microsoft

A MOGA Mobile Gaming Clip for Xbox Wireless Controllers nevű termék már a Project xCloudra való felkészülés része.

A Microsoft számára az Xbox egy talán a legfontosabb tényező, ha játékról van szó, és magához a rendszerhez ehhez számos kiegészítő tartozik, amelyek egy része természetesen gyári fejlesztés. Ezek összessége a Designed for Xbox ökoszisztémába tartozik, amelyet a redmondi óriáscég szeretne kiterjeszteni a mobil irányba. Ennek sok köze van a Project xCloud nevű szolgáltatáshoz, amelynek közeledik az első bevetése, hiszen az elsődleges célpiac az ultramobil eszközökön való játék biztosítása egy távoli szerverről.

Jó hír, hogy az Xbox gamepadeket kezeli az Android, illetve az iOS 13-as verziójától kezdődően már az Apple fejlesztései is, viszont hiányzik egy olyan kiegészítő, amellyel a játékvezérlőre rögzíthető lenne az adott ultramobil eszköz. Ezt a problémát kezeli a MOGA Mobile Gaming Clip for Xbox Wireless Controllers nevű termék, és az első olyan Designed for Xbox megoldás, ami az ultramobil piacot célozza.

A kiegészítő bármelyik eddig megjelent Xbox gamepaddel használható, a mobil eszközök tekintetében pedig a maximum 79 mm széles megoldások jöhetnek szóba, ami elég sok okostelefont lefed. A MOGA Mobile Gaming Clip for Xbox Wireless Controllers már előrendelhető a Microsoft saját áruházában, az ára 15 dollár. A kereskedelmi start november 14-én kezdődik meg, és természetesen a cég viszonteladóinál is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés