Hibrid zajszűrős vezeték nélküli fülhallgatóval lép színre a Panasonic

Az RZ-S500W módot ad a környezeti hangmód funkció használatára is.

A Panasonic magyarországi képviselete bejelentette, hogy a vállalat számos új fejhallgatóval lép színre, többek között egy olyan Bluetooth támogatású masinával, amelyet aktív, hibrid zajszűrő rendszerrel láttak el. Az RZ-S500W duál hibrid zajcsillapítási technológiát alkalmaz, amely a Feedforward Noise Cancelling ( előrecsatoló zajcsillapítás) és a Feedback Noise Cancelling (visszacsatoló zajcsillapítás) kombinációját ötvözi az analóg és digitális jelfeldolgozással.

Panasonic RZ-S500W
Panasonic RZ-S500W [+]

A technológia úgy valósítja meg a zajcsillapítást, hogy felismeri a fülhallgatón kívülről érkező zajokat, és olyan ellentétes hangmintákat bocsájt ki, amelyek semlegesítik a zajokat. Az RZ-S500W MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, amely kiszűri a szélzajt. A fülhallgató csökkenti a kellemetlen zajokat, ami javítja a zajcsillapítást és a hívás hangminőségét. Emellett hangsugárformáló technológiát alkalmaz, amely hatékonyan juttatja célba a hangokat miközben csökkenti a környező zajokat is.


[+]

A termék megkapta a ma igen divatosnak számító környezeti hangmód (közismert nevén: Ambient mód) funkciót, amely segít, hogy lejátszás közben is hallja a környező hangokat, amikor rövid időre azokra is figyelnie kell, például egy taxiban vagy a repülőtéren. Az érintésérzékelő érintésével válthat a felhasználó a „zajcsillapítás”, a „környezeti hang” és a kikapcsolás között. A 40 mm-es hangsugárzókat tartalmazó modellnél az impedancia 35 ohm, a frekvencia átvitel 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az érzékenység pedig 91 dB. A termék ára egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés