2019. augusztus 20., kedd

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Okostelefonokhoz tervezett fülhallgatókkal rukkolt elő a Panasonic

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az RP-TCM19-t Andorid, az RP-HJC19-t pedig iOS alapú személyi mobil eszközök mellé szánja a gyártó.

A fej- és fülhallgatók piacán is öldöklő a verseny, így nem csoda, hogy a gyártók mindenféle trükköt kitalálnak, hogy magukhoz édesgessék a potenciális vásárlókat. Sokat újítani egy ilyen jellegű eszközön már nem nagyon lehet, ettől függetlenül azért még akadnak érdekes megoldások ebben a termékcsaládban is.

Panasonic RP-TC19
Panasonic RP-TC19 [+]

Kétségkívül ezek közé tartoznak a Panasonic által bemutatott RP-TCM19 és RP-HJC19 típusjelzésű fülhallgatók, amelyeket a vállalat direkt az okostelefonos felhasználók részéről felmerülő igényekhez szabott. Ez abban nyilvánul meg, hogy elhelyeztek a kábelen egy vezérlőfelületet, amelyre egy mikrofont applikáltak. Ez azért még nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak telefonhoz lehetne csatlakoztatni, azaz tablet, notebook, PMP stb. tulajdonosok is nyugodtan szemezhetnek vele. A technikai specifikációk szerint a frekvencia-átvitel 6 Hz és 24 kHz közé esik, érzékenysége 97 dB, az impedancia pedig 16 Ohm.

Panasonic RP-HJC19
Panasonic RP-HJC19 [+]

A 12 grammos termékekhez három különféle méretű gumiharang jár (S / M / L), és hat különféle színben vásárolhatóak majd meg április végén 26 dolláros áron.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.