Headsetként is használható vezeték nélküli fejhallgató a Philipstől

A Philips Magyarországon is piacra dobja az év elején bemutatott SHB7000 típusjelzésű fejhallgatóját. A termék 40 milliméteres neodímium meghajtói a vállalattól kapott információk szerint egyaránt képesek a magas és mély hangok tiszta megszólaltatására. Frekvenciaátvitele 20 - 20 000 Hz közé esik, a maximális bemeneti teljesítmény 100 mW, az érzékenység 103 dB, az impedancia pedig 32 ohm.

Philips SHB7000
Philips SHB7000 [+]

A teljes mértékben állítható fejpántnak köszönhetően a modell a termékkommunikáció alapján minden méretű fejre rápasszintható. A fülpárnák bőrből készültek, amelyek állítólag nem csak kényelmesek és tartósak, hanem remekül elszigetelik a fület a külső zajoktól. Dobozában 1,2 méteres kábel található, de ha valaki a vezeték nélküli használatot kultiválja, akkor a A2DP, AVRCP, HFP, HSP Bluetooth profilok támogatásnak köszönhetően ennek sincs akadálya.

Philips SHB7000
Philips SHB7000 [+]

A fejhallgatót a vállalat nem csak zenehallgatásra, hanem mobilkommunikációs eszközök kiegészítőjének is szánja, amely telefonhívások lebonyolítására is kiválóan alkalmas – köszönhetően annak, hogy egy mikrofont applikáltak magára a készülékházra, a fülpárnák és a hangsugárzó csatlakozásához. Emellett megtalálható néhány kezelőgomb is, amikkel például fogadható és befejezhető a hívás, esetleg módosítható a hangerő, azaz nem szükséges feltétlenül, hogy a készülék kézzelfogható távolságban legyen. Akkumulátorai kilenc órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosítanak 200 órás készenléti idő mellett.

A termék ára várhatóan körülbelül 29 000 forint körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés