2017. október 18., szerda

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Márciusban jön a Panasonic csúcs LCD tévéje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A HDR támogatású, Direct LED háttérvilágítású 4K DX900 megkapta az UHD Prémium minősítést, óriási a fényereje, és állítólag príma a képminősége.

Hirdetés

A Panasonic már szerencsére megjelent az OLED tévé szegmensben is, de azért természetesen a hagyományos LCD technológiával sem szakítottak. A vállalat márciusban dobja piacra prémium sorozatát, azaz a DX900 szériába tartozó 58 és 65 hüvelykes modelleket, egyelőre még ismeretlen áron.

Panasonic DX900
Panasonic DX900 [+]

A megújult Firefox smart platformot használó, 4K felbontású, UHD Premium minősítésű modellek természetesen biztosítják a HDR tartalmak megjelenítését. A Direct LED háttérvilágítási rendszert alkotó, mátrixszerűen elhelyezett fénykibocsátó diódákat a mérnökök több száz külön-külön vezérelhető csoportba osztották, a maximális fényerő pedig eléri az 1000 cd/m² értéket. A tévék megkapták a saját fejlesztésű HCX+ (Hollywood Cinema eXperience plus) képfeldolgozó processzort, ami kiegészítve a panellel egy olyan terméket eredményezett, ami a mérnökök szerint a "HDR megjelenítésre" született.

Panasonic DX900
Panasonic DX900 [+]

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.