Hirdetés

Overwatch kiadás készült az NZXT H500-ból

A fekete miditorony megkapta a játék logóját, ráadásul festett és világító verzióban is.

Az NZXT sosem zárkózott el a játékfejlesztőkkel való együttműködéstől, elég csak a H700 PUBG Limited Edition házra gondolni. Most egy újabb videojáték előtt tisztelegnek, a Blizzarddal együttműködve ugyanis lerántották a leplet a tavaly májusban bemutatkozott H500 Overwatch Edition kiadásáról.


[+]

Az újdonság teljes mértékben megegyezik az eredeti H500 modellel, éppen ezért nem is részleteznénk a termékspecifikációkat, ezt a feladatot meghagyjuk az alább található táblázatnak. A különbségek csupán a dizájnban keresendők, a fekete színű, acélból készült miditorony büszkén viseli oldalán az Overwatch fehér-narancssárga logóját, ami a gépház előlapján is visszaköszön, ám ez már hátulról érkező megvilágítást is kapott. A játék jellegzetes narancssárga árnyalatából a beltérbe is jutott, ezzel a színnel festették le ugyanis az alaplap és az előlap között található, a vezetékek elrejtésére szolgáló takarólemezt.


[+]

A kábelmendezsmentet az alaplaptálca hátoldalán elhelyezett, állítható vezetősínek is segítik, ezek mellett kapott helyet a dupla 2,5 hüvelykes meghajtóhely. A ház másik oldala egy méretes, edzett üvegből készült ablakot is kapott, ezzel rálátást biztosítva a legfeljebb ATX formátumú alaplapra építhető konfigurációra.

Főbb paraméterek
Termék megnevezése NZXT H500 Owerwatch Edition
Elérhető változatok fekete
Mérete (ma x mé x sz) 460 x 428 x 210 mm
Tömege 7 kg
Anyaga acél, edzett üveg
Beszerelhető alaplapok ATX, microATX, Mini-ITX
5,25"-os helyek száma nincs
3,5"-os helyek száma 3 db
2,5"-os helyek száma 3 db
Bővítőkártyák száma 7 db
Hűtés

- Felül: 1 x 120/140 mm ventilátor

- Elöl: 2 x 120/140 mm ventilátor/1 x 280 mm radiátor

- Hátul: 1 x 120 mm ventilátor/1 x 120 mm radiátor

Előlapi csatlakozók 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x 3,5 mm jack
Beszerelhető processzorhűtő max. 165 mm magas
Beszerelhető grafikus kártya max. 381 mm hosszú
Beszerelhető táp szabványos ATX
Extrák

edzett üveg oldallap

Az NZXT H500 Owerwatch Edition már megvásárolható, az Egyesült államokban 150, míg a világ többi részén 140 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés