Hirdetés

Az NZXT "H" szériája bővült két olcsóbb taggal

Tágas, minimalista dizájnnal készült miditornyokkal jelentkezik a vállalat.

Még tavaly októberben jelentette be az NZXT  "H"-sorozatát, melynek tagjai minden manapság elterjedt alaplapi méretszabványt lefedtek, miközben az RGB fényeket és a hűtés zajszintjét egy "Smart Device" segítségével tették beállíthatóvá.

Most a eddig elérhető H700i, H400i és H200i modellek mellé érkeztek újdonságok H500 és H500i néven, elsősorban ATX alaplapokhoz illeszkedő kialakítással. Mivel a már említett vezérlő, és így az beépített ventilátorok típusa a különbség a két termék között, vegyük sorra először a közös pontokat.


[+]

Mindkét gépház 210 x 460 x 428 mm-es méretekkel és 7 kilogramm tömeggel rendelkezik, és az edzett üveg oldalfalon kívül acélból készültek. Belső felépítésük kétkamrás, az alsó rejtett blokkban a tápegység és az adattárak egy része rejthetők el: ide két darab 3,5"-es vagy 2,5"-es meghajtó tehető a fiókos rendszerű helyekre. Kapunk még két darab SSD-tálcát is, melyeket vagy az alaplaptálca mögé lehet felszerelni, vagy az alsó blokk takarólemezére rögzíthetőek.

Aki szeretné, az grafikus kártyáját függőlegesen is beépítheti, bár riser-kártyát és kábelt nem mellékel a gyártó, de az olcsóbbnak szánt szegmensben ez nem jelent problémát. Egyébként a VGA-k hossza maximálisan 381 mm lehet, a processzorhűtő pedig 165 mm magasságig szerelhető be problémamentesen.  Ha már kábelezés szóba került, a széria megoldásait itt is viszontláthatjuk, vagyis a kábelelvezetést kiépített útvonalak segítik, a kábelmenedzsment 19-23 mm hellyel gazdálkodhat.


[+]

A felépítésbeli egyezések miatt mindkét házba akár kompakt, akár egyedi vízhűtések is problémamentesen beszerelhetők, hátul 120 mm-es radiátor, elől 240 mm-es építhető be, melyeket a gyárilag beszerelt Aer F120 ventilátorok helyére tehetünk, de előre akár két darab 140 mm-es légkavaró is szóba jöhet. A fedőlapon, két USB 3.1 Gen 1 csatlakozó, valamint 3,5 mm-es jack aljzatok találhatóak.


[+]

A H500i esetében az eddigiek után az extrát a CAM alkalmazással vezérelhető központi kontroller jelenti.


[+]

A házak június közepétől lesznek elérhetőek, fekete illetve fehér alapszínnel, fekete, piros vagy kék betétekkel, illetve két év garanciával érkeznek majd, a H500 70 dolláros áron lesz kapható, míg a H500i 100 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Hirdetés