Befutott az idei legolcsóbb Onkyo AV erősítő

Hirdetés

Az Onkyo bemutatta az év eddigi legolcsóbb új AV erősítőjét a TX-NR525 típusjelzésű termék személyében. A készülék dizájnjában követi az Onkyo által korábban lefektetett vonalat, így külsejében már az ismert formai elemek köszönnek vissza. Két évvel ezelőtt még csak a csúcskategóriás eszközeik támogatták az UHD, azaz 4K tartalmak kezelését, de erre már ez a készülék is képes, illetve boldogul a sztereó 3D-s anyagokkal is.

Onkyo TX-NR525
Onkyo TX-NR525 [+]

A 5.2 rendszerek kezelésére képes modell csatornánkénti maximális teljesítménye 130 watt, és természetesen támogatja a legfontosabb térhatású hangszabványok, így például a Dolby True HD vagy a DTS HD Master Audio megszólaltatását. A többek között hét darab HDMI csatolóval ellátott termék megkapta az Audyssey féle MultEQ technológiát, amely egy mikrofon segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználó a helyiség egy adott pontjára koncentrálja a legjobb minőségű hangot. A szintén Audyssey féle Dynamic EQ pedig azért felel, hogy még legalacsonyabb hangerő mellett is tiszta hangokat, dinamikus basszust produkáljon. Beépített Wi-Fi-vel nem rendelkezik, ám az USB porton keresztül csatlakoztatható hozzá megfelelő adapter, és ugyanez a helyzet a Bluetooth támogatással is.

Onkyo TX-NR525
Onkyo TX-NR525 [+]

A termék egyébként hálózatba is köthető, sőt egyes internetes alkalmazások, így például a Last.fm vagy a Spotify elérését is biztosítja. Használatát grafikus kezelőfelület könnyíti meg, és a távirányítóján kívül vezérelhető az Android vagy iOS alapú személyi mobil eszközökkel is. A TX-NR525 áprilistól vásárolható meg fekete vagy fehér színben 400 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés