Onkyo TX-NR818: 4K felskálázásra képes 7.2-es házimozi erősítő érkezik

Az Onkyo bejelentette, hogy egy újabb modellel erősíti eddig is meglehetősen masszívnak tűnő házimozi erősítő flottáját. A 7.2 csatornás, THX Select 2 Plus tanúsítványt is kiérdemlő TX-NR818 természetesen támogatja az összes fontos térhatású hangszabványt, így többek között a DTS Neo:X, valamint a Dolby Pro Logic IIz is bekerült a szórásba.

Onkyo TX-NR818
Onkyo TX-NR818

Ellátták a Dual Core Video Engine névre hallgató eljárással, amely a HQV Vida VHD 1900, illetve a Marvel féle Qdeo képfeldolgozó technológia előnyeit egyesíti magában. Ennek köszönhetően képes az alacsony felbontású tartalmak Full HD-vá történő felskálázására, úgy, hogy a végeredmény élvezhető legyen. Sőt, az 1080p anyagokból képes 4K felbontású (4096×2160 vagy 3840×2160 képpont) videókat is varázsolni. Ehhez már "csak" egy kompatibilis megjelenítő kell, amelyhez a két ARC támogatású HDMI kimenet (található rajta 8 bemenet is) egyikén keresztül kell csatlakoztatni a terméket.

Onkyo TX-NR818
Onkyo TX-NR818

Az integrált Audyssey MultiEQ XT32 technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy, a térben elhelyezett mikrofon segítségével megadja, hogy a készülék hova koncentrálja a lehető legjobb minőségű hangzást. Támogatja az MHL (Mobile High Definition Link) szabványt, ami lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott mobil- vagy okostelefonról, tabletről Full HD felbontású, hét csatornás hanggal megtámogatott videókat fogadjon. A kezelését a nagyfelbontású grafikus kezelőfelület segíti, valamint az ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével iPhone-ról vagy Androidos okostelefonról is vezérelhető. Az Ethernet port vagy a Wi-Fi segítségével olyan netes tartalmak érhetők el, mint a Spotify vagy az AUPEO!, amelyek óriási zenei adatbázissal rendelkeznek. A modell körülbelül 1200 dolláros áron kerül majd a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés