Hirdetés

NZXT Cryo E40 notebookhűtő szabadon konfigurálható ventilátorokkal

Ahhoz, hogy egy laptop hűtése elegendő friss levegőhöz jusson, néha nem árt egy kis segítség, pláne melegebb napokon vagy a gép számára huzamosabb ideig tartó megterhelő feladat végzésekor. Erre szolgálnak a különböző laptophűtőállványok, amelyek közül a legtöbb nem csak elemeli a masinát az asztal síkjától, ezáltal könnyebb lélegzetvételt biztosítva, hanem aktívan segíti is azt.


[+]

Az NZXT legújabb notebookhűtője, a Cryo E40 első pillantásra nem sok érdekességgel kecsegtet, azonban a könnyen eltávolítható burkolat alatt néhány ügyes megoldás lapul. A Cooler Master NotePal U stand-hez hasonlóan két 80 mm-es ventilátorának pozíciója szabadon változtatható, ezáltal az adott gép melegedő területeire fókuszálható a hűsítő szellő. A légkavarók biztos és egyszerű rögzítéséről mágnesek gondoskodnak, azonban a gyártó állítása szerint ezek olyan gyenge mágneses térrel rendelkeznek, hogy az semmilyen a közelben lévő elektronikus berendezésre nem lehet hatással.


[+]

A laptophoz egyetlen, félig spirálos USB kábellel csatlakozik, ennek kivezetése azonban a burkolat alatt jobb és bal oldalán is lehetséges, ezzel is minél jobban igazodva az adott körülményekhez. A ventilátorok percenként körülbelül 2500 fordulatot tesznek meg, azonban az ehhez társuló légszállítást és zajszintet nem említi a specifikáció. Figyelembe véve, hogy egyes gépen kifejezetten kevés szabad USB kapu sorakozik, egy néhány portos USB HUB a fedélzeten jó lett volna.


[+]

A legfeljebb 15”-körüli notebookokkal kompatibilis NZXT Cryo E40 hűtő megjelenése májusban várható, vételára 27,99 dollár lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés