Hirdetés

NZXT Phantom sárga-fekete számítógép alapos Viper Venom beütéssel

Ismét egy látványos moddingra bukkantunk, amelyet Mybadomen tett közzé az Overclock.net fórumában. Itt nem csak az elkészült alkotást, hanem a részletes munkanaplót is megtekinthetik az érdeklődők. Rikító színvilágát egy sárga-fekete Viper Venom ihlette, mely kombináció a konfiguráció minden részletére kiterjed. Az építkezés alapjául egy NZXT Phantom ház szolgált, amely első ránézésre talán nem mutat komolyabb fizikai különbséget az eredetihez képest, de a készítő elmondása szerint főleg a beltérben történtek olyan változások, melyek kivitelezéséhez sokszor még egy kis hegesztésre is szükség volt.


(forrás: Overclock.net)

A hardverek tekintetében az ASRock Fatal1ty Pro Z68 Gen3 alaplapban egy 5 GHz-re tuningolt Intel i7-2700K processzor munkálkodik, a stabilitásról csak annyit, hogy a gép elkészülte óta folyamatosan (24/7) üzemel. Ezen kívül 4 GB Corsair Dominator GT memória, két darab, RAID 0-ba kötött OCZ Vertex 3 SSD és egy 2 GB-os Powercolor HD6970 videokártya került beépítésre, a rendszer táplálásáért pedig egy Cougar SX szériás tápegység felel.


(forrás: Overclock.net) [+]

A kontrasztos színezet valóban minden porcikájában tetten érhető, még a tápkábel vezetékei is külön sárga-fekete harisnyázást kaptak. Az alkotó a hűtést sem bízta a véletlenre, a fő komponenseket hűvösen tartó, főleg EK alkatrészekből felépített vízhűtés több mint 10 darab Asaka Viper ventilátorral karöltve gondoskodik arról, hogy a folyamatos, tuningolt üzemmód ellenére se lépjen fel semmilyen túlmelegedési probléma.


(forrás: Overclock.net) [+]

Egy ilyen extravagáns összeállítás megítélése persze mindig szubjektív dolog, de azért az jelent valamint, hogy az idei év első hónapjában ez az átalakítás érdemelte ki a Overclock.net hónap modja címet.


(forrás: Overclock.net) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés