Nagyobb Surface Laptop és ARM-alapú Surface Pro is érkezik?

Pletykák szerint a Microsoft idén két mérettel is készül saját notebookjukból, de a Surface Pro széria is kaphat egy nagyobb frissítést.

A Microsoft október második napján, New Yorkban tart nagyszabású bemutatót, melyen valószínűleg a Surface vonalat igyekeznek egy kicsit gatyába rázni. A Laptopmag ennél pontosabb találgatásokba is belement, szerintük a mindezidáig csak 13,5 hüvelykes kijelzőmérettel elérhető Surface Laptop széria a harmadik generációban kiegészül egy 15 hüvelyk képátlójú modellel is, a hagyományoknak megfelelően 3:2 képaránnyal.


(forrás: Microsoft Twitter) [+]

A nagyobb kijelzőméret miatt indokolt méretesebb házba valószínűleg erősebb processzor és akár dedikált grafikus kártya is kerülhet, ezzel konkurenciát állítva a szintén több méretkategóriában versenyző Dell XPS, HP Spectre vagy ASUS ZenBook sorozatokkal. A hírek alapján az új notebookok mellett a Surface Pro 7 érkezésére is számítani lehet (az Inteles verzió mellett akár Qualcomm-alapokon is), az általunk is tesztelt Surface Book 2 utódjáról azonban a szerző szerint csak jövőre rántják le a leplet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés