MyAudio blog: Game Center

Hatalmas pörgés tapasztalható a tabletek világának alsóbb, kedvező árú szegmensében, ahol olyan lendülettel jönnek az újabb és újabb hardverek, hogy lazán elérik az előző szezon elit megoldásainak tudásszintjét. Az erős konkurenciaharcban kiváló fegyver a saját alkalmazások kínálata, amihez nagyon jól ért a MyAudio. Korábban a vállalat felhős tárhelyet – MyCloud – és internetes tévészolgáltatást – Network TV – adott táblagépeihez és okostelefonjaihoz, néhány hónapja pedig saját alkalmazásbolttal kedveskedik vásárlóinak.


[+]

A Game Center előtelepítve érkezik a legfrissebb MyAudio termékeken, de a korábbi MyAudio vásárlók is letölthetik a MyAudio honlapjáról egy MyID azonosító segítségével. A folyamat pofonegyszerű: egy telepítő (apk) állományt kapunk, ami elindítható a készüléken, és már ugorhatunk is a boltba. Elsőként a nagyon fejlett és mutatós kezdőképernyőn találjuk magukat, amiről egyből a „Featured” (kiemelt) alkalmazások közé vethetjük magunkat, vagy játékokra és appokra szűkíthetjük a válogatást. Ki kell emelni, hogy a Game Centerben található több mint háromszázezer tétel ingyenes, semmiért sem kell fizetni; nagyon jól jöhet egy ilyen bolt porontyunk tabletjére, hogy véletlenül se költse el a pénzünket.



[+]

A szokásos legújabb, legtöbbször letöltött és legjobban értékelt bontás mellett egészen érdekes csoportosításokat találunk, például képes leválogatni nekünk a saját országunkban vagy világszerte, más országokban leginkább kedvelt címeket, sőt a több játékos által játszhatókat (Multiplayer) is. Emellett megkapjuk Johnny, Eaton, illetve Ivy választásait, akik egy-egy jellemző játékostípust képviselnek – Ivy például a kisebbeknek való játékokra bukik. Ha pedig magunk szeretnénk válogatni, a játék és alkalmazás részen is rengeteg kategória közül választhatunk.



[+]

Az egyes listákon csempeszerűen jelennek meg a címek, lefelé görgetve pedig újabbak bukkannak elő. Egy-egy alkalmazásnál a Google Play áruházához hasonlóan alapvető információkat és részletes leírást is találhatunk. Értékelő rendszer is van, a csillagosnál egyszerűbb, és gyakran hatékonyabb pozitív vagy negatív véleményt kifejező hüvelykujjas szimbólummal. Emellett a vásárlók szöveggel értékelhetnek, az adatlapot pedig a hasonló alkalmazások és a fejlesztő további alkalmazásai zárják.



[+]

Egyszerűbb beállítási lehetőségeket is találunk a Game Center bal oldalára lapozva, ahol a letöltött appokat listázhatjuk, azok frissítésével és egyéb módosításokkal kapcsolatos opciókat pipálhatunk be. Összességében nagyon kellemes, okos és fejlett boltnak bizonyult a MyAudio Game Centere, egyetlen kisebb hiányossága, hogy egyelőre angol a kezelőfelülete, de ez minden bizonnyal változik majd a közeljövőben, hiszen a MyAudio elsősorban a magyar piacra koncentrál.

Azóta történt

Előzmények