Az MSI leleplezte a GeForce GTX 780 Gaming VGA-t

Az MSI bejelentette, hogy érkezik a GeForce GTX 780 Gaming nevű termék, mely a tuningos réteg számára lehet kedvelt megoldás. A kártya az NVIDIA GK110-es GPU-jára épül, és 2304 CUDA maggal dolgozik, a 384 bites memóriabuszhoz pedig 3 GB fedélzeti memória kapcsolódik. A gyári tuning is erős lett, hiszen lapka 954 MHz-en ketyeg (1006 MHz-es minimálisan garantált GPU Boost mellett), míg a memóriák effektív órajele 6 GHz. Látható, hogy a memóriához nem nyúlt a gyártó, de a magórajel az NVIDIA ajánlásainál 91 MHz-cel magasabb.

Természetesen az újdonság további tuningpotenciállal bír, hiszen 8 és 6 tűs PCI Express tápcsatlakozók és Military Class 4 besorolású komponensek gondoskodnak a megfelelő tápellátásról. A jó hőmérsékletért a hővezető csövekkel tarkított, két darab 10 cm-es ventilátorral rendelkező Twin Frozr IV hűtő felel, melynek sarkalatos pontja, hogy a bekapcsolást követően 30 másodpercig fordított irányba forognak a légkavarók, így távolítva el a port a hűtőbordákról. Természetesen a csomag része az Afterburner tuningprogram is.

A DirectX 11-et támogató termék hátulján két DVI és egy 3 GHz-es HDMI 1.4a-s és egy DisplayPort 1.2-es kimenet található, és négy kijelző kezelése biztosított. Az MSI a GeForce GTX 780 Gaming forgalmazását hamarosan megkezdi, a termék ajánlott fogyasztói ára azonban ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés