Hirdetés

Minden platformhoz passzol a Corsair új fejhallgatója

A HS35 jack csatlakozójának köszönhetően a legtöbb eszközzel kompatibilis, ráadásul még színben is illik a célzott platformokhoz.

Hirdetés

A Corsair nemrégiben bejelentette legújabb, játékosoknak szánt fejhallgatóját, a HS35-öt, amely abba a HS szériába érkezett, ahova például a tavalyi Computexen látott HS70 Wireless is tartozik. A HS35 nem abból a célból készült, hogy megreformálja a gamer headsetek piacát, cserébe nem is lehet vészesen drága, bár hivatalos árat még nem hoztak nyilvánosságra, az Amazonon 44 euró körüli összegért találtunk megvásárolható példányokat.


[+]

A főleg műanyagból készült, de fém vázra épülő fejhallgató 50 milliméteres, neodímium mágnesekkel hajtott hangszórókkal rendelkezik, amelyek – a fejpánttal egyetemben – szövet borítású memóriahabos párnákat kaptak. A zajkeltők a 20 és 20 000 Hz közötti hangtartomány megszólaltatására képesek legfeljebb 113 dB erősséggel. Tartozék a hajlítható és lecsatlakoztatható mikrofon, amely Discord hitelesítéssel és zajszűrő technológiával is rendelkezik. A minden fejformához illeszkedő kialakítást az állítható méretű pánt és a dönthető fülpárnák segítik elő. Kezelőszervekből mindössze kettő jutott a házra, egy hangerőszabályzó tárcsa és a mikrofonnémító kapcsoló.


[+]

A PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokkal, valamint PC-vel és mobil eszközökkel is kompatibilis fejhallgatót egy 3,5 milliméteres jack csatlakozóval tudjuk a hangforráshoz kötni, a kék, zöld, piros és fekete színeknek köszönhetően pedig hovatartozásunkat is meg tudjuk mutatni a világnak.

Hogy pontosan mikor is tudjuk kézhez kapni az újdonságot, azt egyelőre nem tudjuk biztosan, a népszerű webáruházban július első felére tippelnek a startot.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés