Belépőszintű játékos headsetekkel bővült a Corsair kínálata

A HS35-nek jött egy második generációs verziója, amelyet virtuális térhangzást produkáló, USB-s adapterrel is megvásárolhatunk majd.

A Corsair bemutatta legfrissebb, 3,5 mm-es jackben végződő kábellel szerelt gaming headsetjeit, amelyek a kifejezetten megfizethető szegmensbe érkeznek, és európai szállításuk április 30-án veszi kezdetét.


[+]

A sort a HS35 v2 névre keresztelt, 50 euróra taksált megoldás nyitja, amit natúr feketében és kékkel vagy pirossal feldobva egyaránt kosárba rakhatunk.

[+]

Az 50 mm-es, játékokhoz hangolt neodímium sugárzókat felvonultató periféria felfüggesztett fejpántot kapott, és elforgatható fülegységein megülő fülpárnáira szövethuzatot feszítettek. A hajlítható szárú, gömb iránykarakterisztikájú mikrofont elszállásoló készülékházra került a hangerőszabályzó tekerőkapcsoló, illetve a némító gomb, és az 1,8 méter hosszú vezetékkel megáldott terméknek akad egy PC, valamint Mac platformokon 7.1-es virtuális térhangzást ígérő, HS35 Surround v2-ként listázott testvére is, amiért 60 eurót kell a pénztárnál hagynunk.


[+]

Az utóbbi, csak fekete színben elérhető, iCUE-kompatibilis változat a hangpozicionálást a hozzá mellékelt, 3,5 mm-es jack/USB Type-A adapter segítségével valósítja meg, azonban a részletesebb specifikációkról sajnos egyik modell esetében sem nyilatkozik a sajtóanyag.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés