Hirdetés

Megérkeztek a Raijintek Ophion házai

A Computexen bemutatott Mini-ITX egységek edzett üveggel és alumíniummal igyekeznek feldobni a hangulatot.

Még a Computexen csodálhattuk meg a Raijintek Ophion házát, amelynek „normál”, illetve EVO változatának elérhetőségét most jelentette be a gyártó.


[+]

Az új információk szerint 110 és 120 euró körüli áron a boltokba kerülő házak közös jellemzője a Mini-ITX méret, és az a tény, hogy 330 mm-es hosszúságú grafikus kártyák befogadására is képesek. A burkolat nagy részét mindkét esetben edzett üveg és alumínium adja, az utóbbiból készült előlapi panelre pedig Type-A és Type-C csatlakozók kerültek, melyek USB 3.1 sebességet kínálnak. A házak normál ATX tápegységgel is használhatóak.

Mindezek mellett az Ophion egy 3,5”-es és 3 2,5”-es meghajtónak kínál helyet, az EVO változat esetében ehhez még egy darab 2,5”-es foglalatot számíthatunk hozzá. A másik különbség a két modell között a lehetséges hűtési megoldásokat illeti: mindkettőnél felül kettő, alul pedig egy 12 cm-es ventilátor fér el, a drágábbiknál viszont felülre egy 240 mm-es radiátornak is marad hely – köszönhetően a némileg nagyobb, 375x174x290 mm-es méreteknek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés