Hirdetés

RGB-ben tündökölnek a Raijintek Orcus kompakt vízhűtések

Dübörög az RGB-jelenség, még az is színesen világít, amiről sosem gondoltuk volna.

Rég jelentkezett a Raijintek kompakt vízhűtésekkel, de már akkor is látható volt, hogy nem áll messze a gyártótól a színekkel és a világítással való játszadozás.

Azóta nagyot változott a világ, az RGB-jelenség ugyanis soha nem látott méreteket ölt, és botorság lett volna azt gondolni, hogy a Raijintek kimarad ebből. Ennek hála az Orcus RGB 240mm AIO és az Orcus Core AIO Cooler az alapfunkciókon túl világít is, ráadásul színesen.

A Raijintek Orcus RGB 240mm AIO, és a Raijintek Orcus Core AIO Cooler A Raijintek Orcus RGB 240mm AIO, és a Raijintek Orcus Core AIO Cooler
A Raijintek Orcus RGB 240mm AIO, és a Raijintek Orcus Core AIO Cooler [+]

A Triton sorozat óta a gyártó koncepciót váltott, és különválasztotta a vízhűtőblokkot a pumpától, előbbit pedig látványossá tették egy áramlásmérővel, illetve az RGB LED-ekkel. Ez a megoldás a beszerelhetőséget teheti könnyebbé. A két terméknek rengeteg a közös vonása, mivel az eltérés mindössze a két darab Raijintek Iris 12 centiméteres, RGB LED-ekkel megtámogatott ventilátor. Ha ezekkel a légkavarókkal szerelt változatot preferáljuk, akkor egy maximálisan 71,65 m³/h-s légszállítású, PWM-es hűtést kapunk, amelynek a radiátora felől maximálisan 25 dB(A)-es zajjal szembesülünk.

A Raijintek Orcus kompakt vízhűtések, vízhűtőblokkja áramlásmérővel, és a pumpa A Raijintek Orcus kompakt vízhűtések, vízhűtőblokkja áramlásmérővel, és a pumpa
A Raijintek Orcus kompakt vízhűtések vízhűtőblokkja áramlásmérővel, és a pumpa [+]

Rátérve a két termék közös vonásaira: kompakt vízhűtés radiátora 120 x 27 x 272 mm-es méretekkel bír, a blokk és radiátor közötti teflonborítású vízcső pedig 35 cm hosszú. A vízhűtőblokk széles kompatibilitással rendelkezik, Intel processzorokat az LGA775 foglalattól egészen az LGA2066-ig, míg AMD vonalon a Socket AM2-től az AM4-ig bezárólag minden támogatott. A két részegység közötti a pumpa akár 66 liter folyadékot is átprésel óránként a percenként 5000-et forgó motorjával.

Mindkét termékhez csomagolnak egy nyolcportos vezérlőt és egy távirányítót is, ami pedig az árazásukat illeti az Iris ventilátorokkal szerelt Orcus RGB 240mm AIO 110, míg a légkavarók nélküli Orcus Core AIO Cooler 85 euróért érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés