Megújult a MonsterLabo teljesen passzív toronyháza

A légkavarók nélkül 400, azokkal együtt 600 wattos TDP-re hitelesített géplakot személyes szükségleteinkhez és ízlésünkhöz igazíthatjuk.

A MonsterLabo még 2020-ban bemutatott egy impozáns, teljesen passzív hűtésű házat, amely igen combos konfigurációk igényeit is kiszolgálta. A The Beastként listázott megoldás készlete hamar kifogyott, de egy kis ráncfelvarrás után a kalyiba most visszatért az Indiegogóra, méghozzá The Beast V2 néven. A Mini-ITX-től ATX formátumig terjeszkedő alaplapokat fogadó, 450 mm magas, 210 mm széles, illetve 380 mm mély portéka két óriási, 3 kilogrammos bordázattal érkezik, amelyekhez 10-10 hővezető cső tartozik, és a két monstrumot hat réz hőelvezető köti össze az elő-, valamint hátlapi panelekkel. A két oldallapból edzett üveg és alumínium egyformán elérhető.


[+]

Videokártyák tekintetében 290 mm-es hosszig gondolkodhatunk opciókban, háttértárolókból legfeljebb nyolc 2,5 vagy négy 3,5 hüvelykes példány fér el, és ha a biztonság kedvéért ventilátort is beillesztenénk a képletbe, maximum négy 140 mm-est dobhatunk be. A hátoldal vonatkozásában kétféle kiképzés közt szelektálhatunk; alapból gumis betétek szerepelnek a menün, de ha arra vágyunk, a gumi helyett voksolhatunk az acélra is, miközben tápegységekből az SFX, SFX-L és az ATX egyaránt zöld utat kapott.


[+]

A letisztult front tetejére helyezett I/O szigeten két USB 2.0, két USB 3.0 és egy USB Type-C csatlakozó állomásozik a két 3,5 mm-es jack, valamint az eloxált bekapcsoló gomb társaságában. Olvasóink a kompatibilis alkatrészek sorát ezen a linken keresztül vehetik szemügyre – annyit még érdemes megjegyezni, hogy az indiegogós ügyfelek 100 euró fejében kérhetnek egyedi színű festést, sőt, 10 euróért saját logót is gravíroztathatunk lézerrel a szemrevaló kuckóra.

[+]

A 790 eurós csomag egy PCI Express 4.0-s LinkUp risert, a VGA-hoz való, EKWB-vel közösen elkövetett bordát, Gelid Ultimate termál padokat, továbbá minden keretet és szereléket tartalmaz, ami az összerakáshoz szükségeltetik.

[+]

Persze azok sincsenek elfelejtve, akik nem akarnak/tudnak ilyesmivel foglalkozni, ugyanis két készre szerelt masina közül ugyancsak választhatunk; míg az Insane Editionben egy AMD Ryzen 9 5900X processzor és egy Zotac GeForce RTX 3080 Trinity OC grafikus vezérlő dolgozik, addig az Extreme Edition CPU/VGA párosát egy AMD Ryzen 5 5600X, illetőleg egy Zotac GeForce RTX 3070 Twin Edge OC alkotja.


[+]

Az a felállás szintén kivitelezhető, hogy a hardvereinket elküldjük a cégnek, ők pedig elvégzik helyettünk az első blikkre talán kicsit ijesztőnek látszó építési procedúrát, noha ez jócskán megdobja a kasszánál hagyandó összeg mértékét – a termék szállítása mindenesetre december folyamán veszi kezdetét.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés