Hirdetés

Visszatérhet hamvaiból a CaseLabs

A kaliforniai vállalat 2018-ban csődölt be, de most egy új tulajdonosnak köszönhetően ismét gyártásba kerülhet az eredeti portfólió.

Itthon nem cseng túl ismerősen a CaseLabs neve, a DIY számítógépek szerelmesei viszont néhány éve még két kézzel kapkodtak a méretes, igencsak szellős toronyházakért, különösen az Egyesült Államokban, ami nem is csoda, tekintve, hogy egy Los Angeles-i székhelyű vállalatról volt szó. Azért csak volt, mert a cég 2018-ban az alumínium (amiből házaik készültek) árának emelkedése miatt csődöt jelentett, most viszont egy bizonyos Emil Rytterstedt megvásárolta azt, ami a vállalatból maradt (jogok, tervek, dizájnok, weboldal, közösségi fiókok stb.) és azt ígéri, hogy hamarosan ismét piacra lép a CaseLabs eredeti portfóliójával.


(forrás: CaseLabsUSA Facebook) [+]

Rytterstedt a szintén amerikai GamersNexus portálnak küldött e-mail formájában tájékoztatta a nagyközönséget terveiről, miszerint úgy szeretné feltámasztani a három éve halott márkát, hogy megtartja annak eredeti szellemiségét és termékeinek minőségét, a mikor viszont egyelőre még kérdéses, ugyanis munkatársaival azzal foglalatoskodnak, hogy kibogozzák a gépházak eredeti terveit és ismét gyártásba tudják küldeni a már ismert termékeket.

Emellett természetesen a tulajdonosváltáson átesett vállalat új fejlesztéseket is piacra dobna, az ötletelésben pedig a leendő vásárlók és a márka rajongóinak segítségét kérik, ugyanis létrehoztak egy online felmérést, amelyben elmondhatjuk, mit tartunk fontosnak egy számítógépházban. Ezt már csak azért is érdemes kitölteni, mert az űrlap végén be lehet jelölni lakóhelyünket, ha pedig az illetékesek azt látják, hogy sok a visszajelzés Európából, talán hazánkba is nagyobb eséllyel jutnak majd el a CaseLabs termékei.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés