Hirdetés

A Cooler Master továbbfejlesztette SickleFlow 120 ventilátorait

Az új generációban a lapátok és a keret is kapott némi vérfrissítést.

A Cooler Master úgy tűnik, nem volt elégedett SickleFlow ventilátorszériájának tagjaival, ugyanis weboldalukon megjelent az új generációs modell, amely több ponton is fejlődést mutat elődjéhez képest.


[+]

A 120 milliméteres méretben elérhető légkavarók frissített kialakítású lapátokat és újratervezett keretet is kaptak, amelyek együttese nem csak a légáramláson (62 CFM) és a turbulencián, de a zajszinten is javítanak – az új generáció legrosszabb esetben is 27 dB-es értéket produkál. A PWM vezérlésű ventilátorokon jutott némi extra szigetelés a csapágyak környékére, így elméletileg nem juthat be por az eszközök belsejébe, ez pedig valószínűleg nagyban hozzájárul a gyártó által feltüntetett 160 000 órás értékhez, amellyel a meghibásodás nélküli üzemidőt jelölik.


[+]

A Cooler Master SickleFlow 120 ventilátorok világítás nélküli, illetve fehér, kék és piros, valamint RGB és ARGB LED-ekkel szerelt kivitelben is elérhetőek, utóbbit ráadásul háromdarabos csomagban is megkaphatjuk, egy ARGB kontroller társaságában. A vételárak modelltől függően eltérőek, a fenti felsorolásban szereplő verziókért rendre 8, 10, 14, 17, vagy 50 dollárt kell fizetnünk vásárláskor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés