Médialejátszókhoz tervezett hordozható hangrendszer a Yamahától

Rengeteg iPod dokkolós termék kerül a boltok polcaira, de ezek jó része a semminél is kevesebbet ér, hiszen gyártóik, csak az Apple sikereit szeretnék meglovagolni minél kevesebb befektetés árán.

Hirdetés

Azért persze vannak olyan vállalatok, amelyek megoldásaira már csak a nevük miatt is érdemes odafigyelni. Ilyen például a Yamaha, amely sok korábbi nagy vetélytársával ellentétben, még ma is minőségi termékeket tesz le az asztalra.

Yamaha PDX-31
Yamaha PDX-31

A PDX-31 névre hallgató termékükön helyet kapott egy, az iPodok és iPhone-ok kezelésére képes dokkoló, de csatlakozói révén más hordozható médialejátszókkal is gyorsan és egyszerűen összeköthető. A Yamaha közleménye szerint az integrált, saját fejlesztésű technológiáknak, így például a digitális erősítőnek köszönhetően sikerült a zavaró zaj mennyiségét minimálisra csökkenteni.

A készülékhez járó távirányító kezelőfelületét is az iPodokhoz igazították. A dizájn tervezésekor az volt a cél, hogy egy olyan terméket hozzanak létre, amely finoman simul a szoba berendezéséhez. Ennek megfelelően a lekerekített vonalakhoz visszafogott színek társulnak, így sötét pirosba, feketébe vagy szürkébe öltöztetett PDX-ek közül választhat az érdeklődő, már ha hajlandó érte kifizetni 170 dollárt.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés