Tea helyett hangok

Sok érdekes terméket láttunk már az évek során, hiába, a tervezők fantáziája határtalan. Abszolút a furcsa termékek vonalába illeszkedik a Sony hangszórócsaládja, amely az RDP-NWV500 névre hallgat.

Sony RDP-NWV500
Sony RDP-NWV500

A dizájnerek lazára vették a figurát, ehhez hasonló iPod dokkolós hangfallal ugyanis ritkán találkozik az ember. A modell a gyártó szerint 360 fokban egyenletesen sugározza a hangot, ami remekül hangzik, bár az elég ritka, hogy valaki a hangfalat állítsa a szoba közepére. Maximális kimeneti teljesítménye 16 watt, ami azt jelenti, hogy komolyabb diszkózásra alkalmatlan a termék. Az Apple termékek kezelésére képes dokkolón kívül helyet kapott rajta egy 3,5 mm-es audio jack csatlakozó is, amelynek segítségével az egyéb perifériákon, így például egy Sony Walkman-en található zenék is lejátszhatóak.

Három színben (fekete, narancs, rózsaszín) kerül majd a boltokba, amelyek ráadásul állítólag harmonizálnak az iPodok tónusaival. Ez mind szép meg jó, az már viszont kevésbé, hogy 240 dollárt kell fizetni érte. Az rendben van, hogy jól néz ki, hogy dizájntermékről van szó, de ennyi pénzt várhatóan igen-igen kevesen fognak kiadni egy szimpla, 16 wattos hangfalért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés